Portugal special portugese oester

Salgado

Onder het ‘Salgado’ label leveren wij een selectie Creuse oesters van Portugese afkomst. De oesterproductie in Portugal is de laatste jaren gegroeid en hierbij zijn bij verschillende kwekers ook de kweektechnieken geoptimaliseerd. Uit een selectie van deze kwekers hebben we mooie specials geselecteerd met vleespercentages van boven de 10,5%.

Deze oester is geselecteerd door World of Oysters. World of Oysters heeft dagelijks contact met een geselecteerde groep gepassioneerde kwekers die deze soort oesters kweken. Voor meer informatie en prijzen, neem contact met ons op.

Neem contact op voor meer info

 

Verpakking Ostras Salgado Portugal
Kweekgebied Portugal - World of Oysters staat in contact met een groep gepassioneerde kwekers en blijft zo op de hoogte van de situatie op de verschillende kweekgronden. We selecteren de beste oesters op dat moment en kunnen hierdoor het hele jaar door een stabiele mooie kwaliteit Salgado aanbieden uit de verschillende kweekgebieden.
Kweekmethode

Tafelcultuur

Smaak

De oesters hebben een volle romige en zilte smaak.

Seizoen Deze oester is het hele jaar door leverbaar met een mooi vleespercentage.
Oesterkweker

World of Oyster Selection

Er zijn veel gepassioneerde ambachtelijke oesterkwekers in Portugal die zich richten op de kweek van mooie Specials. Ze zijn dag en nacht bezig met de kweek van deze mooie oester en maken daarbij gebruik van vele jaren kennis en ervaring. De kwaliteit is afhankelijk van veel factoren die soms moeilijk te beïnvloeden zijn door de kweker. World of Oysters onderhoudt contact met een groep geselecteerde kwekers over de situatie op de kweekgronden. Hierdoor kunnen wij het hele jaar door een stabiele kwaliteit Salgado aanbieden.