Over ons

Als familiebedrijf zijn wij sinds 1906 actief in de schelpdierenkweek met een reputatie van kwaliteit, hard werken en respect voor de natuur en de gebieden waarin we werken. We zijn gevestigd in Yerseke waar we onze oesters kweken, oogsten en delen met de wereld. Tijdens ontmoetingen met andere kwekers over de hele wereld en bezoeken aan prachtige regio's en oesterkwekerijen, zagen we dezelfde toewijding voor dit mooie product en een grote variëteit in kweektechnieken, soorten, smaken en vleespercentages. Deze reizen hebben geleid tot de start van onze samenwerking, een selectie van unieke kwekers en families: World of Oysters. Een samenwerking die wordt gekenmerkt door enthousiasme voor het werken met de natuur en een passie voor oesters.

Onze filosofie: wij geloven dat de liefde voor het product het belangrijkste is en daar willen wij aan bijdragen. Het delen van de energie en de toewijding van de kweker met wie wij samenwerken. De wereld rondreizen om zo dicht bij de oesterkweker te blijven en over zijn technieken te praten. We vertellen het verhaal achter de oesters, dat is wat we belangrijk vinden in onze samenwerking.

Onze passie voor het kweken van oesters van ons eigen merk, zoals 'Oesterij special' en 'Dutch imperial', komt tot uiting in de zorgvuldigheid waarmee we met elk aspect van onze samenwerking omgaan. Als samenwerkingsverband kunnen we onze krachten bundelen en klanten een unieke en speciale variëteit aan oestermerken aanbieden.

J. Dhooge

Waarom kiezen voor world of oysters?

Heeft u een visgroothandel, oester/visbar of viswinkel en wilt u dat wij een verscheidenheid aan unieke oesters aan u leveren? Of bent een oesterkweker en wilt u zich aansluiten bij ons samenwerkingsverband? Wij werken graag met u samen!

World of Oysters heeft een verscheidenheid aan exclusieve en speciale oestermerken in de dagelijkse voorraad. Voor een efficiënte distributie werken wij samen met toegewijde kwekers over de hele wereld. Op deze manier kunt u profiteren van een breed scala aan oesters (rechtstreeks van de bron), te bestellen bij één punt, World of Oysters. U kunt op ons rekenen voor uw dagelijkse verse bezorging, wereldwijd, over de weg of door de lucht.

Lees meer over Levering

image cooperation of oysterfarmers
Poleroid samenstelling Oesterij