Oesters & Kwekers

Bekijk onze grote diversiteit aan unieke oesters en ontmoet ook de gepassioneerde kweker achter de oester. Neem voor meer informatie over de oesters en de leveringsmogelijkheden contact met ons op. Wereldwijd vers bezorgd!

Oisri oester

Oisri

Deze mooie volle Specials worden gekweekt aan de westkust van Ierland bij Cromane. Dit gebied staat wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en volle, romige oesters. De Oisrí heeft een prachtig gekleurde gestreepte schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup. De schelp heeft een gelijkmatige vorm die ontstaat door het ambachtelijke handwerk van de Ierse oesterkwekers. In de smaak zit appel en komkommer, met een vleugje hazelnoot. Zoet en zilt tegelijk.

oester wild atlantic

Wild Atlantic

Wild Atlantic Oyster is het label van de vier oesterkwekers in de Sligo Bay aan de Ierse Noordwestkust. De huidige generatie kwekers heeft bij elkaar meer dan 90 jaar ervaring in het kweken van schelpdieren. Zij zetten deze kennis en ervaring dagelijks in om hun oesters op te kweken tot een product met uitstekende smaak en kwaliteit, in een mooi gevormde schelp.

Moeite met kiezen? Vraag naar onze samplebox

Bestel een samplebox