Levering

We hebben dagelijkse leveringen van verse oesters aan vele specialisten over de hele wereld. Onze partners zijn visgroothandelaren, viswinkels en gespecialiseerde vis- en oesterbars. Wij van World of Oysters leveren niet alleen speciale oesters rechtstreeks van de kweker, maar moedigen u ook aan om hun verhaal met uw klanten te delen. Heeft u een passie voor oesters en wilt u unieke oesters in uw assortiment hebben van gepassioneerde oesterkwekers over de hele wereld? We horen graag van u.

Verwateringssysteem WOO

Dagelijks vers in voorraad !

We hebben dagelijks contact met de kwekers en krijgen elke dag vanuit de hele wereld verse oesters binnen. We kunnen deze bewaren in onze gecertificeerde verwatersystemen als dit nodig is, bijvoorbeeld voor kwaliteitscontroles. Hierdoor hebben wij een grote verscheidenheid aan oesters dagelijks vers in voorraad.

Wilt u meer weten over of het totale assortiment, stuur dan een e-mail of bel naar 0031 - (0) 113 760 850.

papieren vliegtuig delivery

Bezorgopties

We hebben dagelijkse verse leveringen aan vele steden en partners, wereldwijd. Ons doel is om onze verse variëteit aan oesters zo efficiënt mogelijk te leveren per vrachtwagen, per luchtvracht of in speciale watersystemen per container. Wij van World of Oysters zullen u helpen met alle benodigde documentatie en certificaten.

Aan wie wij leveren

Winkelmandje Visgroothandel
Visgroothandel
Oesterbar bestek
Oesterbars
Retail specialist Kraam
Retail Specialisten

"Wij hebben een breed scala aan merken, kwaliteiten en smaken"

Poleroid delivery vissersboot