Irish mor oyster

Irish Mór

Deze topoester van het IRISH MÓR label is afkomstig van een selecte groep ambachtelijke oesterkwekers die op een uiterste duurzame manier kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het Irish Mór keurmerk bestaat uit een zeer strikte selectie hoogwaardige kwaliteit oesters uit Ierland.

Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.

De oester is niet seizoensgebonden en het gehele jaar door beschikbaar.

Neem contact op voor meer info

Verpakking Irish Mor oester
Kweekgebied Ierland
Kweekmethode

Tafels & Manden

Smaak

Door de mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.

Seizoen De Irish Mór heeft een vleespercentage van meer dan 12% en is het hele jaar verkrijgbaar in de volgende sorteringen:

 

WORLD OF OYSTERS

... heeft dagelijks contact met een geselecteerde groep gepassioneerde kwekers die deze soort oesters kunnen kweken. Samen met deze ambachtelijke oesterkwekers zorgen wij ervoor dat we als samenwerkingsverband de beste kwaliteit Irish Mór oesters kunnen selecteren. Doormiddel van afstemming met de kwekers, hebben we een duidelijk beeld van de kwaliteiten in de verschillende kweekgebieden en kunnen we waarborgen dat we altijd de beste oesters per gebied kunnen oogsten. Door deze spreiding, hebben we hele jaar de beste kwaliteit Irish Mór oesters uit Ierland. Voor meer informatie en prijzen, neem contact met ons op.

Oesterkweker

Oesterkwekers "Irish Mór"

Er zijn veel gepassioneerde ambachtelijke oesterkwekers in Ierland die zich richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ze zijn dag en nacht bezig met deze mooie oester en maken daarbij gebruik van vele jaren kennis en ervaring. De kwaliteit is afhankelijk van veel factoren die soms moeilijk te beïnvloeden zijn door de kweker. World of Oysters onderhoudt contact met een groep geselecteerde kwekers over de situatie op de kweekgronden. Hierdoor kunnen wij het hele jaar door in beperkte oplages een top kwaliteit IRISH MÓR aanbieden.