Edulis Oyster

Edulis

De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt.

Het Edulis merk is een selectie van mooie platte oesters van de kweekgronden in verschillende Europese regio’s. Deze Oesters worden gekweekt op bodempercelen.

De Edulis oester heeft een unieke complexe smaak voor de echte oesterliefhebber en kenner.

Neem contact op voor meer info

Packaging Edulis flat Oyster
Kweekgebied

Europa

Kweekmethode

Bodem kweek

Smaak

Romig en krachtig, met een lange nasmaak

Seizoen De Edulis Oyster is verkrijgbaar van half september tot eind mei, afhankelijk van de watertemperatuur en kwaliteit.

 

Ontdek onze oesters

Irish mor oyster

Irish Mór

Het IRISH MÓR keurmerk bestaat uit een zeer strikte selectie hoogwaardige kwaliteit oesters uit Ierland. Er wordt gewerkt met een selecte groep ambachtelijke oesterkwekers die op een uiterste duurzame manier kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.  Door de bredere samenwerking hebben we het gehele jaar door prachtige volle romige oesters beschikbaar. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.

 Oosterschelde Creuse oester

Zeeuwse Creuse

Deze zilte delicatesse wordt met veel toewijding en vakmanschap gekweekt op de bodempercelen van de Oesterij. Deze oesterpercelen op de Oosterschelde zijn uitermate geschikt voor de kweek van oesters op de bodem. De Zeeuwse Creuse is herkenbaar aan de ruwe, grillige buitenkant en is na 2 á 3 jaar geschikt voor consumptie.

Flat Oyster Dutch Imperial

Dutch Imperial

Deze unieke Zeeuwse oester wordt gekweekt door de familie Dhooge (Oesterij) In het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt. Het Dutch Imperial merk is een selectie van de beste platte oesters van de kweekgronden van de Oesterij in de Zeeuwse wateren. Na zorgvuldige selectie, sortering en controle wordt deze verkocht aan echte liefhebbers en gerenommeerde hotels en restaurants overal ter wereld.