Edulis Oyster

Edulis

De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt.

Het Edulis merk is een selectie van mooie platte oesters van de kweekgronden in verschillende Europese regio’s. Deze Oesters worden gekweekt op bodempercelen.

De Edulis oester heeft een unieke complexe smaak voor de echte oesterliefhebber en kenner.

Neem contact op voor meer info

Packaging Edulis flat Oyster
Kweekgebied

Europa

Kweekmethode

Bodem kweek

Smaak

Romig en krachtig, met een lange nasmaak

Seizoen De Edulis Oyster is verkrijgbaar van half september tot eind mei, afhankelijk van de watertemperatuur en kwaliteit.

 

Ontdek onze oesters

Edulis Oyster

Edulis

Het Edulis merk is een selectie van mooie platte oesters van de kweekgronden in verschillende Europese regio’s. De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt. Unieke complexe smaak voor de echte oesterliefhebber en kenner; romig en krachtig, met een lange nasmaak.

Portugal special portugese oester

Salgado

Onder het ‘Salgado’ label leveren wij een selectie Creuse oesters van Portugese afkomst. De oesterproductie in Portugal is de laatste jaren gegroeid en hierbij zijn bij verschillende kwekers ook de kweektechnieken geoptimaliseerd. Uit een selectie van deze kwekers hebben we mooie specials geselecteerd met vleespercentages van boven de 10,5%.

 Oosterschelde Creuse oester

Zeeuwse Creuse

Deze zilte delicatesse wordt met veel toewijding en vakmanschap gekweekt op de bodempercelen van de Oesterij. Deze oesterpercelen op de Oosterschelde zijn uitermate geschikt voor de kweek van oesters op de bodem. De Zeeuwse Creuse is herkenbaar aan de ruwe, grillige buitenkant en is na 2 á 3 jaar geschikt voor consumptie.