Edulis Oyster

Edulis

De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt.

Het Edulis merk is een selectie van mooie platte oesters van de kweekgronden in verschillende Europese regio’s. Deze Oesters worden gekweekt op bodempercelen.

De Edulis oester heeft een unieke complexe smaak voor de echte oesterliefhebber en kenner.

Neem contact op voor meer info

Packaging Edulis flat Oyster
Kweekgebied

Europa

Kweekmethode

Bodem kweek

Smaak

Romig en krachtig, met een lange nasmaak

Seizoen De Edulis Oyster is verkrijgbaar van half september tot eind mei, afhankelijk van de watertemperatuur en kwaliteit.

 

Ontdek onze oesters

Fine de claire franse oester

Juizette La Rêveuse

Normandië herbergt in het verlengde van haar lange stranden en steile krijtrotsen prachtige oestergronden en is de laatste decennia uitgegroeid tot een van de leidende oesterproducerende regio’s van Frankrijk. De Juizette la Rêveuse is een krachtige Normandische oester met een frisse zilte smaak.

oester wild atlantic

Rock oysters

Onder het Rock Oyster label leveren wij een selectie hoge kwaliteit Creuse oesters van Ierse afkomst. Kenmerkend aan de Rock Oyster is het mooie vleesgehalte en de balans tussen zacht en zoet. Dit heeft deze oester te danken aan de baaien en gebieden rond Ierland waar hij wordt gekweekt. Deze wateren zijn rijk aan plankton mineralen, essentiële voedingsstoffen voor de oester.

Flat Oyster Dutch Imperial

Dutch Imperial

Deze unieke Zeeuwse oester wordt gekweekt door de familie Dhooge (Oesterij) In het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. De Ostrea Edulis is een kwetsbare soort die veel aandacht en zorgvuldigheid van de kweker vraagt. Het Dutch Imperial merk is een selectie van de beste platte oesters van de kweekgronden van de Oesterij in de Zeeuwse wateren. Na zorgvuldige selectie, sortering en controle wordt deze verkocht aan echte liefhebbers en gerenommeerde hotels en restaurants overal ter wereld.