4e Generatie Schelpdierbroers

Wij zijn kwekers, liefhebbers en oprichters van het samenwerkingsverband World of Oysters. Geworteld in het dorpje Yerseke in Nederland. Een gemeenschap met een geschiedenis van vele jaren oester- en mosselcultuur. Wij, drie broers  (4e generatie schaal- en schelpdierenkweek), twee op het vasteland en een op zee, merkten de vraag van onze afnemers naar een breder assortiment oesters op. Door onze historie en vele contacten/vrienden in deze mooie industrie, kwamen we op het idee om een samenwerkverband op te richten onder de naam World of Oysters. In dit samenwerkingsverband bundelen wij onze krachten om zo onze klanten een speciaal en uniek oesterassortiment aan te kunnen bieden, rechtstreeks van de producent.

Samen met ons team hebben wij geïnvesteerd in technologie en techniek. Voortbouwend op de kennis die we in de vele jaren van reizen en werken hebben opgedaan. Samen met ons team en de expertise van kwekers uit andere landen werken we dagelijks aan ons doel om zo duurzaam mogelijk de mooiste oesters te oogsten van onze kweekpercelen in de Oosterschelde en Grevelingenmeer.

Wij reizen de hele wereld over om contact te houden met de kwekers. Wij werken samen met grote en kleine schelpdierbedrijven over de hele wereld en hebben daardoor het voorrecht  om een uniek oesterassortiment met wereld te delen.

Dhooge bestelbus vroeger
Dhooge mosselen poster